Alt kan ikke digitaliseres

Påmeldingen til skogkonferansen Tømmer&Marked 2021 er nå åpen. Konferansen går av stabelen 17. mars 2021 på Sundvolden Hotel. Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.


Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle.

Markedsleder i Viken Skog Helene Nygaardsvik Ruud er i godt gang med forberedelsene til Tømmer&Marked 2021.

-Kanskje har det aldri vært viktigere å møtes? Alt kan ikke digitaliseres. Hold av datoen 17. mars neste år! Vi ønsker velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog. Viken Skog vil til enhver tid forholde seg til myndighetenes smittevernregler, sier Ruud.

Les mer om påmelding og Tømmer&Marked 2021 her