Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Alexander - vår nye systemutvikler

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Alexander

Navn og alder: Alexander Halvorsen Gomnæs, 26 år

Nyansatt som: Systemutvikler

Utdannelse: Bachelor i anvendt datavitenskap

Jobberfaring: Gardist i Forsvaret og lærervikar på Vik barneskole

Trives med: Trening og aktiviteter som kan utfordre meg, men samtidig er jeg veldig glad i å ta livet med ro

Brenner for: Styrketrening og kroppsbygging

Kontaktinfo: mobil: 917 49 978 | e-post: ahg@viken.skog.no

Hvem er egentlig Alexander, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg heter Alexander, men de fleste kaller meg bare Alex. Er 25 år og har bodd på Vik/Røyse mesteparten av livet mitt. Jeg har en bachelor i anvendt datavitenskap som gjør at jeg er utdannet som utvikler. Hovedsakelig med all slags form for programmering. Har generelt ikke noe erfaring med skogsarbeid. Det nærmeste jeg kommer er å hogge og stable ved.

Hva gjør du helst på fritiden?

– På fritiden bruker jeg mesteparten av tiden min på treningssenteret, siden styrketrening har blitt den store lidenskapen min. Jeg er også opptatt av kosthold og restitusjon og det har ført til at jeg bruker mye tid på å få ny kunnskap innen disse feltene.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Jeg har hele livet brukt skogen til både turgåing og jakt. Så jeg ser på skogen som et fritidsområde hvor man kan komme seg litt bort fra det hverdagslige. Derfor er jeg er opptatt av at skogen forvaltes på slik måte at det er plass til både skogskogdrift og friluftsliv.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– For min egen del tror jeg det å jobbe som systemutvikler i Viken Skog vil gi meg muligheten til å utfordre meg selv gjennom fagfeltet mitt. Jeg tror det vil gi meg store muligheter til å utvikle meg selv og mine ferdigheter.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Jeg håper og tror at Viken Skog og resten av skognæringen tar de riktige valgene og fremover har fokus på bærekraft, slik at vi bevarer de fine skogsområdene og naturen vi har.

Vi i Viken Skog ønsker Alex velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!