Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Victoria Aas - vår nye skogbruksleder i Vestfold

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Victoria Aas

Navn og alder: Victorias Aas (24)

Nyansatt som: Skogbruksleder i Vestfold

Utdannelse: Bachelor på Evenstad

Erfaring: Sommerjobb i skogen

Brenner for: Et aktivt skogbruk

Trives med: Tilbringe tid i utmark og være sosial

Kontaktinfo: Mobil +47 976 22 408 | e-post: vea@viken.skog.no

 

Hvem er egentlig Victoria, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er ei blid jente på 24 år i fra Numedal. Etter videregående tok jeg førstegangstjenesten, etterfulgt av bachelor i skog på Evenstad. Jeg har i flere år hatt sommerjobb der jeg har drevet med ungskogpleie, planting og kontroll av tynning.

Hva gjør du helst på fritiden?  

– På fritiden er jeg veldig sosial og mye av tiden går til være med venner og familie. Jeg liker å være på sjøen, reise til fjells og går turer i skog og mark. Fisking er en fin hobby og hver høst går mye av tiden med på jakt.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog? 

– Det beste med å jobbe i Viken Skog tror jeg blir den varierte hverdagen. Det å kunne reise rundt og møte nye mennesker ser jeg fram til.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

–  Jeg er oppvokst med skogen som nærmeste nabo, så skogen har alltid betydd mye for meg. Jeg har alltid hatt tilgang til ressursene som skogen gir, og det har gjort at jeg trives veldig godt der. Det er viktig for meg å hjelpe til med å tilrettelegge slik at skogen er åpen for alle. Samtidig vil jeg selvfølgelig hjelpe skogeiere med å utnytte de ressursene skogen gir på en best mulig måte.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Skognæringen har en viktig rolle når det gjelder «det grønne skiftet». Jeg synes det er spennende å være en del av dette gjennom jobben i skognæringen.

Vi i Viken Skog ønsker Victoria velkommen med på laget, sammen er vi kompetanse som lønner seg.