Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Terje Løvli - ny leder digitalisering

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Terje

 

Navn og alder: Terje Løvli (46)
Nyansatt som: Leder digitalisering. Ansatt fra januar 2021. 
Utdannelse: Bachelor i IT fra Høgskolen i Buskerud
Erfaring: Senior Application administrator i Aker Solutions AS, programmer 19,5 år i Aker (Aker Kværner). 
Brenner for: Idrett, særlig for barn, er selv fotballtrener 
Trives med: Fisking i fjellet, motorsykkel og fotball 
Kontaktinfo: Mobil +47 91554051 |  e-post: telo@viken.skog.no

 

 

Hvem er egentlig Terje, og hvor lenge har du jobbet med IT?

-Jeg er en 47 år gammel løsningsorientert familiefar fra Jevnaker, som nå er bosatt i Hole. Jeg er en IT-entusiast som har jobbet med IT i totalt 20 år nå, sist på et prosjekt rettet mot kompresjonsanlegg under vann (Subsea). 

Terje har lang og tung kompetanse innen IT og prosjektledelse fra Aker (Kværner). Han skal bidra til at Viken Skog utvikler en verdikjede i verdensklasse der digitalisering står sentralt. 

-Jeg er nok en type som søker utfordringer, og ikke minst er jeg opptatt av å se helheten i et selskap. Det å skaffe seg en generell oversikt over næringen jeg jobber med er vesentlig for å kunne kartlegge og se muligheter ved bruk av teknologi til å forbedre selskapet og verdikjeden, sier han. 

Av arbeidserfaring har jeg vært med på mange prosjekter i inn-og utland og ser frem til å drive interne digitaliseringsprosjekter fra ide til implementering i Viken Skog. 

Hva gjør du helst på fritiden?

-Jeg er veldig engasjert i aktivitet og idrett for barn. Jeg har i tillegg spilt fotball aktivt selv. Nå får jeg "nøye" meg med å være fotballtrener, noe jeg trives svært godt med, sier Terje. Det at alle skal få delta, og få være med er en viktig filiosofi for meg og klubben jeg er trener i, legger han engasjert til. 

Terje er ikke bare en som sitter foran skjermen, han trives også med mer praktiske oppgaver. 

-For tiden jobber jeg med et oppussingsprosjekt på hytta på Vaset. -Så ja, jeg kan vel si at jeg er litt handy. Også kan jeg legge til at jeg kommer fra en snekkerfamilie, sier han med et smil.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

-Jeg gleder meg veldig til å å bli kjent med en ny næring og bransje. Ellers må jeg si jeg virkelig ser frem til å kunne påvirke digitaliseringsarbeidet i Viken Skog. Det å kunne være en pådriver for utvikling og bruk av teknologi til analyse, styring av virksomheten, effektivisering av arbeidsprosesser og brukertilfredshet, tror jeg blir helt knall, smiler Terje.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

-Skogen forbinder jeg med frihet! Jeg er svært glad i tur og fiske og er oppattt at skogen skal ivaretas på en bærekraftig måte. Skogen må brukes, og forvaltes riktig. Samtidig som det tilrettelegges for allmennhetens bruk av skogen til rekreasjon. 

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

-Norges olje-og gassnæring er den største næringen målt i verdiskaping, statlige inntekter, investeringer og eksportverdi. Næringen har vært "heldig med økonomien"  og har derfor alltid vært frempå med IT og utvikling.

-Jeg har jobbet i et sterkt faglig miljø og er nå svært motivert for å ta med meg min kompetanse herifra inn i en grønnere næring. Skognæringen er en del av løsningen på det grønne skiftet og jeg tenker skognæringen har mye å hente på ytterligere digitalisering for å kunne øke sin konkurransekraft.

Vi i Viken Skog ønsker Terje velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg for verdikjeden skog.