Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Matilde Hoff - vår nye systemutvikler

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Matilde

Navn og alder: Matilde Hoff, 27 år

Nyansatt som: Systemutvikler

Utdannelse: Bachelor i dynamisk webdesign

Jobberfaring: Systemutvikler for Cordel Norge AS

Trives med: Tid med venner og familie, fiske og å være i aktivitet

Brenner for: Kreative og gode løsninger

Kontaktinfo: mobil: 415 74 290 | e-post: mho@viken.skog.no

Hvem er egentlig Matilde, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er født og oppvokst på Tyristrand på Ringerike og bor nå på Almemoen i Hønefoss. Jeg liker å være kreativ og finne  gode løsninger på utfordringer. Jeg kommer fra en familie som er glad i å være mye tid ute i naturen, så jeg har mange gode barndomsminner fra fisking og skogsturer. Skogsarbeid har jeg lite erfaring med, så jeg ser frem til å lære mer om dette.

Hva gjør du helst på fritiden?

– På fritiden liker jeg å gå turer i skogen og på fjellet. I tillegg liker jeg å bruke tid på venner og familie. Jeg er også glad i å fiske om sommeren og reise på turer i inn- og utland.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– For meg betyr skogen fine turmuligheter, fisking og gode minner fra barndommen.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Jeg har fått et godt inntrykk av Viken Skog som har så mange hyggelig folk! I tillegg ser jeg frem til å lære mer om skognæringen, samtidig som jeg får jobbe som systemutvikler.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Den digitale verden utvikler seg hele tiden. Jeg håper jeg kan bidra med å effektivisere og utvikle IT-løsningene i Viken Skog, slik at selskapet forsetter å vokse og være relevant inn i fremtiden.

Vi i Viken Skog ønsker Matilde velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!