Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Julie Baalerud Sand - vår nye skogbruksleder i Sigdal

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Julie

Navn og alder: Julie Baalerud Sand (22)

Nyansatt som: Skogbruksleder i Sigdal

Utdannelse: Fagbrev som skogsmaskinoperatør

Erfaring: Skogsmaksinoperatør (4 1/2 år)

Brenner for: Et bærekraftig og et aktivt skogbruk

Trives med: Turer med familie og mine to elghunder. I tillegg til jakt

Kontaktinfo: Mobil 97762827  | e-post: jbs@viken.skog.no

Hvem er egentlig Julie, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er ei sosial og blid jente, som trives godt ute i skogen. Jeg bor i Flesberg sammen med samboer og to elghunder.  Gikk to år på skogbruksskolen Saggrenda i Konsberg, før jeg gikk ut som lærling som skogsmakinfører. Jeg fikk fagbrev i 2019. Etter lærlingperioden har jeg kjørt skogsmaskin.

Hva gjør du helst på fritiden?  

– Mye av fritiden bruker jeg på familie og venner. Jeg er medeier i et skogmaskinentreprenørfirma som tar litt tid, i tillegg til at jeg eier en traktor som jeg bruker til brøyting om vinteren og slåtten om sommeren. Mye av høsten går med til jakt.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog? 

– Det er veldig spennende å kunne få være med i et så stort felleskap, hvor alle engasjerer seg for skognæringa. Ser veldig fram til å møte nye mennesker og ha en variert arbeidshverdag.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen har alltid vært en del av livet mitt. Alt fra teltturer til hogst med motorsag. Den store interessen for skogbruket kom ikke før jeg startet på Saggrenda. Men jeg er 4. generasjons tømmerkjører, så skoginteressen har vel kanskje alltid vært der. Bruk av tre i bygg engasjerer meg.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Skognæringa har uten tvil en viktig rolle i «det grønne skiftet», som det er veldig mye prat om for tiden. Det er veldig spennende å få være en del av en næring som er en del av løsningen på klimautfordringen.

Vi i Viken Skog ønsker Julie velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!