Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Erik Bjøre - vår nye skogbruksleder i Krødsherad og Ringerike

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Erik

Navn og alder: Erik Bjøre (52)

Nyansatt som: Skogbruksleder i Krødsherad og Ringerike

Utdannelse: Master i skogfag, NMBU i ÅS

Jobberfaring: Skogbrukssjef i Krødsherad kommune, skogbruksleder i Øvre Valdres

Brenner for: Et aktivt og bærekraftig skogbruk

Trives med: Å være ute i skog og mark

Kontaktinfo: Mobil 990 26 725 | e-post: ebj@viken.skog.no

Hvem er egentlig Erik, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg vokste opp på Fagernes og flyttet til Hønefoss og bodde der mens jeg gikk på ungdomsskolen. Så flyttet familien til Krødsherad og jeg gikk på skogskolen i Saggrenda. Senere ble det videregående skole i Hønefoss og 5 år på NMBU i ÅS. Etter utdanningen jobbet jeg et år som skogbruksleder i Øvre Valdres før jeg ble skogbrukssjef i Krødsherad. Jeg bor i Hønefoss, er gift og har ett barn.

Hva gjør du helst på fridtiden?

– Siden jeg er medeier i en skogeiendom i Modum, blir det ofte turer dit for å planlegge aktiviteter som skal utføres i skogen.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen betyr veldig mye for meg og det er ren terapi å kunne gå i egen skog for å planlegge aktiviteter. Jeg liker også å koble av i naturen uten å tenke på jobb.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Jeg gleder meg til å bli en del av et sterkt faglig miljø som kan tilby skogeieren den beste kompetansen innenfor forvaltingen av en skogeiendom.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Jeg tror at skogen som en fornybar ressurs kommer til å bli viktigere i årene som kommer. Samfunnet rundt oss vil få øynene opp for hvilken fantastisk ressurs skogen er og hvor viktig den er for at vi skal lykkes med det grønne skiftet.

Vi i Viken Skog ønsker Erik velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!