Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Asle Berggaard - vår nye IT-medarbeider

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Asle

Navn og alder: Asle Berggaard, 56 år

Nyansatt som: IT Drift og support i Viken Skog SA

Utdannelse: Service-elektroniker, Datatekniker Kongsberg Tekn. Fagskole

Jobberfaring: Service-tekniker Office-Center AS, Datatekniker Ring Data AS, DataSvar AS, IT konsulent Ringerike Kommune, IT enheten

Brenner for: Viktigheten av fysisk aktivitet for alle aldre

Trives med: Allsidig trening, golf, båtliv, turer med samboer og sosiale lag med venner

Kontaktinfo: mobil: 918 32 112 | e-post: abe@viken.skog.no

Hvem er egentlig Asle, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er født og oppvokst på Ask og i Hønefoss. Nå er jeg samboer i Hønefoss med Kine. Faren min er fra gården Haga, mellom Ask og Tyristrand, så jeg er halvveis oppvokst på gård. Som barn elsket jeg å være med i skogen og lage barhytte og bål, spise eggemat og drikke kakao, mens faren min og onkelen min hogg tømmer.

Hva gjør du helst på fridtiden?

– Jeg er glad i å spille golf, dra på sykkelturer i nærområdet og skiturer i Nordmarka. Ellers trener jeg gjerne det som knær og kropp primært tåler, etter et langt liv med mye sportslig aktiviteter.

Jeg elsker båtturer på Tyrifjorden og lange sommerkvelder på terrassen med samboer, familie og venner.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen er en ressurs og et rekreasjonsområde for lange gå, sykkel- og skiturer. Jeg har bodd mange år i umiddelbar nærhet til skogen, og tilbragt mange timer på turer i skog og mark.

Jeg synes det er viktig at skogen blir tatt vare på, og ser at Viken Skog har mange kompetente ansatte som kan forvalte denne på en fantastisk måte.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Mitt inntrykk etter én måned i jobben, er at det er veldig mange hyggelige kollegaer og et dynamisk og hyggelig miljø i Viken Skog. Sosiale mennesker som trives i jobben sin. Dette smitter over på andre, og skaper et positivt arbeidsmiljø!

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Jeg håper at jeg kan få være med å videreutvikle de teknologiske tjenestene og produktene som skognæringen har tatt i bruk. Dette vil forhåpentligvis gjøre at den fortsetter å bli anda mer effektiv og produktiv i fremtiden. Jeg håper at vi også kan få til enda mer verdiskapning av tømmeret som hogges, og at denne næringen skal gå så det suser i fremtiden.

Vi i Viken Skog ønsker Asle velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!