Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

450 påmeldte: Skog & Markedsnytt torsdag 18. februar kl. 18-20

Johan Freij fra Danske Bank, gir deg en markedsanalyse. Konsernsjef i Norske Skog deler hvordan de omstiller seg til nye markeder. Styreleder og andre i Viken Skog deler sine tanker om markedet og industriengasjement. Som en bonus vil du få TRE mattips fra mesterkokk Arne Brimi.


Nytt digitalt tilbud: Skog & markedsnytt 

Skog & markedsnytt er et webinar hvor du får siste nytt om tømmermarkedet og annen skogfaglig kompetanse som lønner seg rett hjem til deg, hvor du enn måtte være: 

-Til tross for turbulente tider og dårlig sikt, tok vi i Viken Skog sats og planla for en tilpasset utgave av den årlige skogkonferansen vår Tømmer & Marked. Her går mye av konferansen ut på å fysisk samle skogengasjerte i hele verdikjeden for å sette retning og hente frem optimismen i næringen. Mye kan digitaliseres men ikke alt. Tømmer & Marked kan ikke digitaliseres, men nå har vi et nytt tilbud til våre andelseiere, nemlig Skog & markedsnytt. Skognytt rett hjem i stua di, sier leder for marked og kommunikasjon Helene N. Ruud.

SER FREM TIL DIGTAL SENDING: Daglig leder Tor Henrik Kristiansen, Leder for marked og kommunikasjon Helene N. Ruud og Styreleder Olav Breivik ser frem til torsdagens live-sending. Her fra et av Viken Skogs møter, før "meteren" ble en del av hverdagen. Foto: Roar Ree Kirkevold, Magasinet Skog. 

Gjennomføring 

De påmeldte vil få en lenke som fører de inn på en nettside der sendingen spilles fra. Det er viktig at deltakerne i forkant sikrer at de har en oppdatert nettleser som klarer å vise denne siden. Det anbefales å benytte Chrome. Vårt Servicesenter er også denne kvelden bemannet frem til kl. 20 og kan bistå om det oppstår problemer med påloggingen. Telefon: 32 10 30 00

PROGRAM FOR KVELDEN: Markedet for tømmer i Skandinavia fremover | Johan Freij, Sjef for området skog og landbruk i Danske Bank. Norske Skog omstiller seg til nye markeder | Sven Ombudstvedt, Konsernsjef Norske Skog. Pause med den skogegasjerte mesterkokken Arne Brimi. Viken Skog øker engasjementet i verdikjeden | Olav Brevik, Styreleder Viken Skog. Avsetning og markedsutvikling sett fra Viken Skog – og hvordan utvikler rotnettoen seg?| Heidi Tandberg, Salgsjef, Lars Kr. Haug, Skogsjef og Tor Henrik Kristiansen, Daglig leder. 

Påmelding