Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Malin Ask Solbakken - vår nye systemutvikler

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Malin

Navn og alder: Malin Ask Solbakken, 32 år

Nyansatt som: Systemutvikler 

Utdannelse: Master i interaksjonsdesign

Jobberfaring: Systemkoordinator hos SMARTservice Norge (datterselskap av Ringerikskraft), og webutvikler i Marcello AS og HAI interaktiv

Trives med: Akkurat litt for mye å gjøre på jobb, og akkurat litt for lite å gjøre hjemme

Brenner for: Å lage digitale arbeidsverktøy som er til hjelp og blir en naturlig del av arbeidshverdagen

Kontaktinfo: mobil: 480 42 823 | e-post: mas@viken.skog.no

Hvem er egentlig Malin, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg liker å tro jeg er en rettferdig og hyggelig person som er litt for dårlig til å si nei. Jeg er født og oppvokst på Hønefoss med foreldre fra Vestlandet, så min erfaring med skogsarbeid er noe begrenset. Hos oss var det sjø- og båtlivet som var gjeldende.

Hva gjør du helst på fridtiden?

– På fritiden prøver jeg å være så mye som mulig med familie og venner. Takket være pandemien har jeg blitt enda bedre kjent med skogen som turdestinasjon da det har blitt arenaen for å møte familien og venner da vi ikke kunne gå på så mye besøk til hverandre.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen for meg betyr spennende eventyr sammen med sønnen min på 3 år – der kan vi bruke flere timer på å studere alt mulig rart vi møter på. Og det trenger ofte ikke være noe mer avansert enn en kongle som er spist på av «dyrene i Hakkebakkeskogen».

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Det beste blir å lære alt hva skogen gjør, og kan gjøre for «det grønne skiftet». Og ikke minst å jobbe sammen med så mange engasjerte, hyggelige og imøtekommende mennesker.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Med fokuset og satsningen på fornybare ressurser vil Viken Skog og skognæringen ha en viktig fremtid. Jeg håper jeg kan være med på den reisen og kan bidra til god produktivitet og effektivisering ved hjelp av digitalisering og teknologi.

Viken Skog ønsker Malin velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!