Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

«Skogbrukets hotell» er solgt

Honne Hotell og Konferansesenter ved Biri er solgt til Odin Gruppen AS og Edge World AS. Hotellet fra 1972 ble bygget som kurssted for skogbruk av Skogbrukets kursinstitutt.


Honne Hotell og Konferansesenter

SOLGT: Nye eiere tar over allerede i januar. Foto: Skogbrukets Konferansesenter AS

Honne Hotell og Konferansesenter − som har 66 rom og en stor konferanseavdeling − ligger vakkert til med storslått utsikt over Mjøsa, midt mellom de tre store mjøsbyene og rett ved sentrum av Biri. Nå er det kjent at både tomta og bygningsmassen er solgt til nye eiere.

Dagens eier er Skogbrukets Konferansesenter AS, et selskap eid av de fleste skogbruksorganisasjonene i Norge.

Odin Gruppen AS og Edge World AS overtar hotellet allerede 15. januar 2023, dersom alt går etter planen.

Etter en tids forhandling og diskusjoner rundt overtakelse og konsept videre for hotellet har partene blitt enige om å en kjøpekontrakt hvor alle parter er fornøyde. Dagens eiere har strukket seg langt for å kunne sikre at de nye eierne kan oppnå sunn drift samtidig som man investerer og utvikler eiendommen, skriver Skogkurs.

− Dette er en gledens dag for Innlandet, Biri og reiselivet. Med Odin Gruppen AS og Edge World AS år vi en kunnskapsrik og solid eier på Honne, og det gleder reiselivet seg over, uttaler Arne-Jørgen Skurdal, turistsjef for Visit Innlandet.

Les mer hos Skogkurs.