"TØMMER OG MARKED 2017"

-Årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av tømmer og skogindustri.

"Ny skogeier? Ny som andelseier?"

Viken Skog inviterer til en serie med møter for deg som er ny skogeier, ny andelseier eller har planer om å overta en skogeiendom i perioden 18. oktober til 27. oktober. Finn "ditt" møte og meld deg på i dag!

"Viken Skog informasjonsmøte" i Sandvika

Viken Skog ønsker andelseiere, skogeiere og kommende generasjoner skogeiere velkommen til det årlige informasjonsmøte i Sandvika. Møtet tar for seg siste nytt fra Viken Skog, endringer i skogbeskatningen for 2017 og vil gi deg konkrete tips og råd for hvordan få mer ut av skogverdiene dine.

"Ulv og tømmer"

Møt opp og hør det siste om ulvekonflikten! Viken Skogs krav er at Stortingets ulveforlik blir gjennomført. Det vil bli orientert om siste nytt fra stortingets behandling 31. januar og 2. februar.

"VIKEN SKOGKVELDER 2017"

Bli med på Skogkveld! Viken Skog inviterer til tilsammen 10 skogkvelder i juni og august. Møt opp for en hyggelig og faglig ettermiddag i skogen. Det vil bli grilling, fagposter og skogquiz. Flotte premier sponset av Espegard og Husqvarna.

"Ny skogbeskatning" - fagkurs

Delta på kurs og finn ut av hva den nye skogbeskatningen betyr for deg som skogeier!

Årsmøtet Viken Skog SA 2017

Her kommer all informasjon du trenger i forbindelse med Årsmøtet Viken Skog SA 2017. Her legges også alle sakspapirer til årsmøtet ut.

Årsmøter i skogeierområdene 2017

Det lokale årsmøtet i skogeierområdet er en viktig møteplass for andelseiere i Viken Skog. I år avholdes disse i uke 13 og 14. Ta med neste generasjon og få siste nytt fra Viken Skog. Finn årsmøte for ditt lokale skogeierområde her!

"ENTREPRENØRSAMLINGER 2017"

Viken Skog inviterer deg som entreprenør og viktig samarbeidspartner med på samling i skogen. Vi stiller med faglig program, varme griller og siste nytt fra Viken Skog. I etterkant av entreprenørsamlingene vil det avholdes teorikurs i Ny Norsk PEFC Skogstandard.