Denne uken ruller de splitter nye tjenestebilene til Viken Skog inn. 33 biler med kompetanse som lønner seg vil kjøre rundt på veiene på Østlandet.

Hele skogbrukslederkorpset til Viken Skog får de nærmeste dagene sin egen Toyota Hilux, pick up, 4WD med navn og telefonnummer på.


Sikkerhet og fremkommelighet

Personalsjef i Viken Skog, Inge Myrlund er opptatt av at skogbrukslederne skal få en enklere hverdag med fokus på sikkerhet.


-Det som har vært de to viktigste kriteriene når ledelsen i Viken Skog bestemte at vi skulle gå til anskaffelse av en tjenestebilordning var sikkerhet og fremkommelighet for den ansatte. Alle bilene er helfolierte med Viken Skog logo og navnet på hver enkelt skogbruksleder, så vi blir godt synlige på veien nå som vil ha en betydelig reklame og merkevareeffekt, sier Myrlund.


Alle de 33 bilene er utstyrt med automat, ryggekamera, firehjulstrekk, handsfree, navigasjon og dobbel kabin.


-Tjenestebilordning er noe vi har sett på lenge. Det har vært stillstand de siste årene i satser for kjøregodtgjørelse, og det har vært en økende beskatning av godtgjørelsen. I tillegg har det vært påtrykk fra ansatte og tillitsvalgte om arbeidsbil eller økt sats, forteller Myrlund.


-Nå er det bare å henge seg på en skogbruksleder, smiler skogsjef i Viken Skog, Lars Kristen Haug fornøyd.

Brann, storm og snø ødelegger store skogverdier. Skogbrand har forsikret norske skoger i over 100 år. Vi kjenner skogbruket og produktene våre er tilpasset nettopp din skog. Les mer.

Hold deg oppdatert

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Viken Skog