Møteserien «Robuste skoger» i august i fjor var en formidabel suksess med over 600 deltakere. En suksess må gjentas og derfor smeller vi i gang Viken Skogkvelder i juni og august.

I fjor var temaet klimavennlig skogbruk med fokus på hogst gjennom hele året. I år er tema «skogøkonomi – hvordan få mer ut av verdiene dine».

"Tid og sted" for Viken Skogkvelder her

 


Leder for marked og arrangementer, Helene Nygaardsvik Ruud oppfordrer skogeiere til å delta på skogkveldene.

-I 2016 gjennomførte vi åtte skogkvelder i august, nå øker vi til 10, ettersom det var så god respons og deltakelse i fjor. Vi har lagt disse til uke 23 og 24 i juni, og uke 33 og 34 i august. Vi vet det er våronn, jakt og knapt med tid, men likevel tror vi dette er en fin arena for å ta en «pust i bakken» fra diverse gjøremål på gården og annet.


I fjor deltok en rekke entreprenører på skogkveldene. Her fra venstre Ståle Fageraas, Sondre Fageraas og Bror Skansen. 

«Skogøkonomi – hvordan få mer ut av verdiene dine»


Dette er et tema Viken Skog ønsker å belyse. En pris er ikke bare en pris og vi ønsker å vise hvilke tiltak du som skogeier i samarbeid med Viken Skog kan gjennomføre for å få en høyere rotnetto. I tillegg til litt faglig påfyll, er dette en sosial møteplass «skogeiere imellom». Skogbruksleder og andre ansatte i Viken Skog vil også være tilstede. Her er det rom for en uformell prat med de fleste.

Viken Skogkvelder er gratis – og for alle

Mangfold er viktig, og Nygaardsvik Ruud oppfordrer så mange som mulig til å besøke skogkveldene.


-Ta med skognabo`n, neste generasjon skogeier og andre interesserte. Arrangementet er gratis og det er ingen påmelding. Vi serverer mat fra bålpanne og kaffe! Møt opp for en hyggelig og faglig ettermiddag utendørs. Alle som deltar vil få en oppmerksomhet fra Viken Skog. I tillegg vil vi ha skogquiz hvor vi har fine premier, sier Ruud.


Boller og brus til store og små

Hold deg oppdatert

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Viken Skog